Home / Brummen-Regiobode / Leeskring Bibliotheek Eerbeek zoekt leden

Leeskring Bibliotheek Eerbeek zoekt leden

EERBEEK – Voor de leeskring in Eerbeek is de Bibliotheek op zoek naar nieuwe leden. De leeskring is zes keer op een maandagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur in de Bibliotheek Eerbeek. De leeskring start in september en loopt door tot maart 2020. Dit alles onder leiding van Machteld van Soest, Neerlandicus. De boeken worden verzorgd door de Bibliotheek. Kosten zijn 42,50 euro voor bibliotheekleden en47,50 euro voor niet-leden. Dit is inclusief koffie en boeken. Meer informatie en inschrijving kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.