Home / Brummen-Regiobode / Last Gear Eerbeek viert jubileum

Last Gear Eerbeek viert jubileum

EERBEEK – Dit jaar bestaat mountainbikevereniging Last Gear uit Eerbeek 20 jaar. Zondag 7 juli vierde de club haar jubileum op passende wijze.

Na koffie met taart, een welkomstwoord door de voorzitter en een groepsfoto op het veld aan de Händelstraat in Eerbeek vertrokken ruim 120 leden (mini’s, jeugd en volwassenen) voor een dagtocht op de mountainbike of racefiets. Voor de mini’s en jeugd was er een speciale route die eindigde met een lunch bij Landal Coldenhove. Voor de volwassenen werd onderweg voor een lunch gezorgd. Voor iedereen was er als afsluiting een barbecue bij het clubgebouw, waarbij ook partners en kinderen welkom waren.

Wat ooit begon als individuele mountainbikeliefhebbers die samenkwamen bij Span Tweewielers (ooit gevestigd op de locatie tegenover de Jumbo in Eerbeek) om na een kop koffie samen te gaan fietsen in het bos, is uitgegroeid tot een levendige MTB-vereniging van formaat. De vereniging telt circa 260 leden, waarvan het merendeel altijd klaar staat als vrijwilliger om iets voor de vereniging en voor activiteiten en evenementen in Eerbeek te betekenen.

www.lastgear.nl.

Lees ook

Wereldkampioen Eva Riemersma Sportheld van de gemeente Rheden

ELLECOM – Schaatster Eva Riemersma-van Rheenen uit Ellecom is uitgeroepen tot Sportheld van de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.