Home / Rheden-Regiobode / Laag-Soeren wordt hekkensluiter Zomer in Gelderland

Laag-Soeren wordt hekkensluiter Zomer in Gelderland

LAAG-SOEREN – Laag-Soeren doet mee aan het televisieprogramma Zomer in Gelderland. Op vrijdag 30 augustus presenteert het dorp zich op radio en televisie van Omroep Gelderland.

In het programma Zomer in Gelderland laten dorpen in de provincie zich van hun beste kant zien. Een team is de hele dag druk met verschillende opdrachten. Overdag is dit te volgen via de radio.
Het team krijgt om 09.15 uur een decoropdracht voor de televisie-uitzending. Om 17.00 uur zijn hiervoor de generale repetities en moet het decor klaar zijn. Daarnaast moet een parade worden voorbereid, waarbij de bewoners Laag-Soeren in 1,5 minuut op de kaart moet zetten.
De dorpen die meedoen aan Zomer in Gelderland spelen voor een goed doel. Er valt maximaal 1000 euro te winnen met de opdrachten. Daarnaast strijdt Laag-Soeren voor de titel Mooiste Dorp van Gelderland. De uitslag van de competitie wordt tijdens de uitzending op 30 augustus bekendgemaakt, omdat dit de laatste in de serie is. Er zal dan een live-verbinding zijn met het dorp dat op dat moment het hoogst in het klassement staat.
Zomer in Gelderland gaat op maandag 5 augustus van start.

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.