Home / Rheden-Regiobode / Kunst in de etalage in Velp

Kunst in de etalage in Velp

VELP – Van vrijdag 12 juli tot en met 31 augustus zijn vijftig kunstwerken te zien in etalages in Velp. De naam van dit nieuwe evenement in Kunst in de Etalage in Velp (KIEV). Er doen 33 kunstenaars mee en 50 winkeliers in het centrum van Velp. In de etalages zijn schilderijen te zien, aquarellen, foto’s en objecten. Elk werk is herkenbaar aan een tekstkaart met gegevens over het werk en de maker.
In de meeste winkels is een plattegrond verkrijgbaar. Hierop staan de locaties en adressen van de winkels en de namen van de kunstenaars. De kunstwerken zijn te vinden in de Hoofdstraat, Wilhelminastraat, Emmastraat, Rozendaalselaan, Parkstraat, Vijverlaan, De Overtuin, Den Heuvel en Nordlaan.
Kunst in de etalage is een initiatief van de Stichting Nieuwe Ruimte. Deze groep kunstenaars wil contact maken tussen beeldende kunst en inwoners van de gemeente Rheden. De meeste kunstenaars die meedoen aan KIEV zijn donateur van de Stichting Nieuwe Ruimte. Daarnaast zijn er enkele gastexposanten uit de gemeente Rheden en Arnhem.

Lees ook

Kansfonds verlengt jaarlijkse bijdrage Inloophuis Dieren

DIEREN – Het Kansfonds/Fonds Franciscus heeft het Inloophuis Dieren laten weten dat de jaarlijkse bijdrage …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.