Home / Brummen-Regiobode / Kunst in Brummen

Kunst in Brummen

BRUMMEN – Op zaterdag 27 en zondag 28 juli is er op het Kunstplein 7A in Brummen kunst van beide zijden van de IJssel te bewonderen. De kunst is gemaakt door Annie Elissen, Henk van Kesteren, Frans Gerritsen, Marja Poldermans, Dagmar Schneider en Ina Kets. Drie kunstenaars leven en werken aan de rand van de Veluwezoom, de andere drie in de Achterhoek. Annie opgegroeid tussen Steenderen en Bronkhorst vindt het leuk om in dit weekend de verbinding te leggen tussen beiden zijden van de rivier de IJssel; vroeger werd er altijd aan beide zijden verkondigd ‘alles wat van de overkant komt daar deugt niks van…’ Dit wordt volgens de kunstenaars in dit weekend weerlegd. De expositie is open van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Nieuwe sociaal werker in Loenen

LOENEN – Vanaf 1 januari is Ilona Boom werkzaam als sociaal werker in de dorpen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.