Home / Doesburg-Regiobode / Koninklijke onderscheiding voor Toon Folmer

Koninklijke onderscheiding voor Toon Folmer

LAAG-KEPPEL – Toon Folmer uit Laag-Keppel ontving zondag 7 juli een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Marianne Besselink van de gemeente Bronckhorst. Dit gebeurde tijdens de openluchtdienst van de Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel, die jaarlijks wordt gehouden in de tuin van de familie Folmer.
Toon Folmer zet zich al ruim 20 jaar in als diaken en als koster voor de Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel. Ook heeft hij de leiding over de onderhoudsploeg voor de begraafplaats en begeleidt hij nabestaanden bij begrafenissen. Daarnaast ondersteunt en adviseert hij leden van de plaatselijke CNV-afdeling bij het opstellen van de belastingaangifte en bij het aanvragen van zorg- en huurtoeslag.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Ravage bij aanrijding in Rheden

RHEDEN – Op de Oranjeweg in Rheden heeft donderdagmiddag 4 maart een ongeval plaatsgevonden. Even …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.