Home / Nieuws / Klanten Zeeman Dieren doneren ondergoed aan Kledingbank

Klanten Zeeman Dieren doneren ondergoed aan Kledingbank

DIEREN – Maandag 8 juli overhandigde Deborah van Zeeman Dieren met trots een doos vol kleren aan de Kledingbank in Dieren. In de maand juni hield Deborah een actie in het filiaal aan de Wilhelminaweg. Klanten konden geselecteerde producten kopen om die te donderen aan de Kledingbank.

José van Kole van de Kledingbank in Dieren was erg blij met de actie. ”Het is erg leuk om aandacht te krijgen voor de Kledingbank, met name de inzameling van nieuw ondergoed is erg fijn voor onze klanten”, vertelt ze. De Kledingbank in Dieren is een initiatief van Stichting Mensen in de Bijstand gemeente Rheden.
De Kledingbank biedt een ruim assortiment aan mooie tweedehands kleding, het assortiment wordt wekelijks aangevuld.
Houders van een Gelrepas mogen per keer drie kledingstukken gratis meenemen, voor sommige producten kan een minimale bijdrage gevraagd worden.
“Maar ook mensen zonder Gelrepas zijn bij ons van harte welkom, de Kledingbank is echt voor iedereen”, benadrukt José. ”We hebben veel mooie dingen, het is echt de moeite waard om een kijkje te nemen. Mensen kunnen laagdrempelig binnen komen en zelf rustig tussen de kleding kijken.”

De Kledingbank verwelkomt zo’n zestig klanten per week. De kledingbank is te vinden in het Duinhuis aan de van der Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren. De Kledingbank is open op woensdag van 10.30 uur tot 12.00 uur. en vrijdag van 10.30 uur. tot 13.30 uur. In september wil de Kledingbank ook donderdagmiddag de deuren openen.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.