Home / Brummen-Regiobode / Kinderwandeling op de Loenermark

Kinderwandeling op de Loenermark

LOENEN – Op woensdag 31 juli houden de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen een avontuurlijke wandeling voor (groot)ouders met jonge kinderen op de Loenermark. Samen gaan de deelnemers het bos in, waar van alles te beleven valt. Het terrein is erg heuvelachtig, zodat het behoorlijk klimmen en dalen wordt. Onderweg ziet men de nodige diersporen, verschillende soorten bomen en aan de hand van enkele leuke opdrachten leert men van alles over de natuur. Na afloop krijgen de kinderen een klein presentje mee naar huis. Deelname is geschikt voor kinderen van 6 tot 11 jaar. De wandeling start om 14.00 uur op de parkeerplaats bij de schaapskooi. De kosten bedragen 5 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/activiteiten.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.