Home / Doesburg-Regiobode / Kinderopvang Villa Pip viert vijfjarig bestaan

Kinderopvang Villa Pip viert vijfjarig bestaan

ANGERLO – Zaterdag 1 juni vierde Kinderopvang Villa Pip in Angerlo haar jaarlijkse zomerfeest, maar dit jaar met een speciaal randje. Het zomerfeest van dit jaar stond in het teken van het vijfjarig bestaan van de opvang. Op 14 april 2014 openden Natalie en Chantal de deuren van de kleinschalige opvang met één opvanggroep, startend met drie kinderen. Vijf jaar later is Villa Pip uitgegroeid tot twee groepen inclusief een BSO en worden er 82 kinderen opgevangen.
Op de dag van het zomerfeest stonden van 10.00 tot 12.30 uur de deuren open voor de kinderen, ouders en belangstellenden.
Om 11.00 uur was er een Villa Pip Poppentheater, die in het teken stond van emoties. Ook was clown Fleur aanwezig, zij zorgde voor veel plezier met ballonnen en een grabbelton. Naast het samenzijn werd er volop gebruikgemaakt van het spellenparcours dat was uitgezet. Het parcours bestond onder andere uit knutselen, schminken, blik gooien, sjoelen, ring gooien, een springkussen, voetballen en het eten van een lekker ijsje.

Lees ook

Leerlingen van de Horizon maken speelgoed voor ouderen

DOESBURG – Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Horizon in Doesburg maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.