Home / Nieuws / Kindercabaret op de Pinkenberg

Kindercabaret op de Pinkenberg

VELP – De jongens en meisjes die afgelopen woensdag 17 juli naar Openluchttheater de Pinkenberg in Velp genoten van een heerlijke komische voorstelling van theatergroep Klets. Charlotte, Dookje en Freek brachten een grappig en gevarieerd programma met muziek, veel humor en zelfs een kliko met een eigen mening. De kinderen in het publiek èn hun ouders genoten met volle teugen.
Cultuurbedrijf Riqq organiseert al jaren een zomerserie van kindervoorstellingen in het sfeervolle openluchttheater op de grens van Velp en Rozendaal. Uit de wijde omgeving komen kinderen in alle leeftijden met hun ouders en grootouders om te genieten van al het leuks dat er te zien is.
Komende woensdag 24 juli komt de komische theatergroep Hilaria naar Velp voor wat ongetwijfeld weer een hysterische voorstelling gaat worden.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Silhouet van wachtershuisje op de Hoge Linie

DOESBURG – Op de Hoge Linie in Doesburg moet komend jaar een nieuw kunstwerk verrijzen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.