Home / Rheden-Regiobode / Kindercabaret in openluchttheater
.

Kindercabaret in openluchttheater

VELP – Op woensdag 17 juli speelt Klets Kindercabaret in de Pinkenberg. Het programma Kletskousen is een snelle, interactieve, dynamische en muzikale voorstelling vol humor, leuke liedjes en gekke sketches.

In Kletskousen komen Freek, Charlotte en Dookje plotseling terecht in een wereld zonder beeldschermen, telefoons en social media en dat is in deze tijd nogal een uitdaging. Maar deze drie eigenwijze kletskousen kletsen en zingen zich er wel doorheen. Deze voorstelling is leuk voor iedereen van 6 jaar tot en met 99 jaar. “Net als Rummikub, maar bij Rummikub zit je stil en hier niet”, aldus Klets.De muzikale voorstelling Kletskousen belooft een groot feest op het podium.

Kaarten voor de voorstelling van Klets kosten 7 euro in de voorverkoop via www.depinkenberg.nl of 8 euro bij de ingang van de Pinkenberg. Met de bon uit Regiobode kost een kaartje nog maar 6 euro (maximaal twee kaartjes per bon). Kinderen tot en met twee jaar mogen gratis mee.
De voorstelling begint om 14.00 uur. Openluchttheater de Pinkenberg is te vinden aan de Kluizenaarsweg op de grens van Velp en Rozendaal.

www.depinkenberg.nl

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.