Home / Doesburg-Regiobode / Kennis maken met koor

Kennis maken met koor

DOESBURG – Vanaf woensdag 28 augustus kunnen geïnteresseerden kennis maken met het Gemengd koor en ontspanningsvereniging in Doesburg. Het koor oefent elke woensdag om 20.00 uur in oefenlokaal De Onderbouw aan Juliana van Stolberglaan 5 in Doesburg. Het koor, onder leiding van Feico van Soest, bestaat uit zo’n vijfendertig personen, waarvan de mannen sterk in de minderheid zijn. De doelstelling van het koor is om de komende jaren voor velen in en buiten Doesburg een warme en gezellige sfeer te brengen in onder andere de koudste tijd van het jaar.

Lees ook

Leerlingen van de Horizon maken speelgoed voor ouderen

DOESBURG – Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Horizon in Doesburg maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.