Home / Brummen-Regiobode / Kaartverkoop KVS Brummen

Kaartverkoop KVS Brummen

BRUMMEN – De Kinder Vakantie Spelen in Brummen worden dit jaar gehouden van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus. Het thema is ‘Harlekijn gaat naar de Middeleeuwen’. Kaarten kosten 15 euro en kunnen al worden gekocht bij SWB in Plein Vijf. Wie zich inschrijft, krijgt daarbij het programma mee naar huis. Jongeren en volwassenen van zestien jaar en ouder die willen helpen als vrijwilliger kunnen zich aanmelden via www.kvsbrummen.nl.

Lees ook

Brandweer verzorgt dorstige schapen

BRUMMEN – Dinsdag 15 september rond 21.20 uur is de brandweer van Brummen te hulp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.