Home / Doesburg-Regiobode / Jubileumfeest AchterOmmetjes

Jubileumfeest AchterOmmetjes

ELDRIK – Tien jaar geleden introduceerde het Toeristisch Informatiepunt Drempt, Hummelo en Keppel AchterOmmetjes voor het eerst: een klein vierkant boekje met daarin alle informatie voor toeristen en recreanten in de dorpen Drempt, Hummelo en Keppel. Sindsdien verschijnt er ieder jaar een nieuwe versie. Op zondag 7 juli viert de organisatie van 14.00 tot 17.00 uur bij Camping Siebieverden in Eldrik het tienjarig jubileum met muziek en activiteiten voor jong en oud. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit mee te vieren. Er is muziek van de Dremptse band Steve Nippels, de Belgische troubadour John Wils en de jazzband Hot & Sweet. Kinderen kunnen meedoen aan een kleiactiviteit of deelnemen aan een nieuw gps-spel waarbij ze over een route van circa 4 kilometer opdrachten uitvoeren. De entree is gratis.

www.achterommetjes.nl

Lees ook

Desmond Talla nieuwe trainer van Loenermark

LOENEN – Desmond Talla uit Apeldoorn is de nieuwe trainer van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.