Home / Nieuws / Jubilerende Veluwerijders vieren feest

Jubilerende Veluwerijders vieren feest

DIEREN – De Regionale Toerfietsclub Veluwerijders bestaat dit jaar vijftig jaar en dat wordt gevierd. Zo is er op zondag 7 juli een receptie, waar oud-leden zich voor aan kunnen melden.

Het hele jaar staat in het teken van het jubileum. De leden van de Veluwerijders ontvingen al een gratis zomers fietsshirt en bij de nieuwe vertrekplaats Sportvilla Lomar aan de Admiraal Helfrichlaan is een heus Veluwerijders zitbankje geplaatst. Ook evenementen als de Openingsrit begin maart en Tweedaagse kregen een feestelijk tintje.
Daarnaast is er zondag 7 juli van 13.30 tot 14.30 uur voor alle belangstellenden een receptie bij Grand Café Theothorne in Dieren. De vijftigjarige toerfietsclub kent veel oud-leden. Ook zij zijn welkom en worden van harte uitgenodigd. “Het zou leuk zijn wanneer het straks een grote reünie gaat worden, waar avonturen van vroeger en nu worden opgehaald”, hoopt de vereniging. Ieder is welkom, maar wordt verzocht zich wel even aan te melden via 50jaar@veluwerijders.nl.
De ochtend van 7 juli staat voor de leden in het teken van een jubileumrit. Na terugkeer worden de fietsers getrakteerd op een brunch bij Theothorne en om 13.30 uur kunnen zij deelnemen aan de receptie.

info@veluwerijders.nl

Lees ook

De vakantie in de regio: De plafondschilderingen van de Ludgerus kerk in Hall

Dat veel mensen dit jaar in Nederland op vakantie gaan of thuis blijven, is voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.