Home / Brummen-Regiobode / Jongerenkoor VOX zingt samen met Amerikaans koor uit Californië

Jongerenkoor VOX zingt samen met Amerikaans koor uit Californië

BRUMMEN – Op uitnodiging van het Santa Margarita Catholic High School Choir heeft jongerenkoor VOX maandag 8 juli een prachtig gezamenlijk optreden gegeven in de Sint Janskerk in Zutphen. Beide koren lieten de kerk, met zowel Nederlandse als Amerikaanse bezoekers, nummers horen uit hun eigen repertoire. Aan het eind werd het nummer ‘Take me home’ samen gezongen. Na optredens van het Amerikaanse koor in Haarlem en Brugge, was Zutphen de laatste plaats waar de samenwerking met een lokaal jongerenkoor werd gezocht. Het High School koor heeft op vele plekken in de wereld opgetreden, waaronder in het Vaticaan en in Carnegie Hall. Leden van het koor stromen na High School door naar grote conservatoria in Europa en Amerika. Kortom, een hele mooie ervaring voor Vox om met dit koor op het podium te staan.
Vox is altijd opzoek naar nieuwe leden. Voor kinderen van de basisschool is er een juniorkoor en voor jongeren op de middelbare school is er een jongerenkoor. Repetities beginnen op 6 september in de Grote Kerk in Brummen. Meer informatie is te vinden op www.voxbrummen.nl

Lees ook

Nieuw tenue voor alle vv Oeken jeugd

BRUMMEN – VV Oeken en 123inkt.nl hebben voor de komende vier seizoenen een overeenkomst met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.