Home / Brummen-Regiobode / Jonge Ouder Café in Brummen

Jonge Ouder Café in Brummen

BRUMMEN – Op dinsdag 16 juli houdt Bibliotheek Brummen, in samenwerking met SWB, Vérian Consultatiebureau en Boekstart, een Jonge Ouder Café. Op deze ochtend vertelt Jakob Knol van het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Apeldoorn, wat meer over ongelukjes in en om het huis en hoe er dan het beste gehandeld kan worden. Van 10.00 tot 11.00 uur kunnen ouders, grootouders en verzorgers van kindjes van 0 tot 4 jaar elkaar ontmoeten en ervaringen samen delen. Dit Jonge Ouder Café vindt plaats in de bibliotheek van Brummen. Toegang is gratis. Voor deze ochtend graag aanmelden via de website. De bibliotheek heeft het verzoek om zelf een handdoek mee te nemen.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.