Home / Brummen-Regiobode / Jonge Ouder Café bibliotheek Eerbeek

Jonge Ouder Café bibliotheek Eerbeek

EERBEEK – Op vrijdag 19 juli is er een Jonge Ouder Café in Bibliotheek Eerbeek. De organisatie is een samenwerking tussen SWB, Vérian Consultatiebureau en Boekstart. Op deze ochtend verzorgt Lidia Olsthoorn een workshop Muziek op Schoot. Baby’s genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en rustige muziek. Wanneer kinderen plezier beleven aan muziek, komt de muzikaliteit op een natuurlijke manier tot ontplooiing. Het stimuleren van de muzikale ontwikkeling ondersteunt allerlei facetten van de totale ontwikkeling zoals het luister- en concentratievermogen, de emotionele en sociale ontwikkeling en de zintuiglijke en verstandelijke ontwikkeling. Daarnaast schept muziek op schoot, net zoals Boekstart, een band tussen ouder en kind. De workshop is van 10.00 tot 11.00 uur en bedoeld voor ouders/verzorgers en baby’s van 0 tot 4 jaar. Er is een beperkte deelname en aanmelden kan via de website.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Lees ook

College gebruikt enquête bij besluit over afvalinzameling

GEM. BRUMMEN – Inwoners van de gemeente Brummen zijn tevreden over de inzameling van papier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.