Home / Nieuws / Jong Talent op AMZAF in Rozendaal

Jong Talent op AMZAF in Rozendaal

ROZENDAAL – Afgelopen zaterdag 6 juli werd het AMZAF Young Festival in Park Rosendael gehouden. Voor de negende keer verzamelden getalenteerde jongeren van 11 tot 25 jaar zich in Rozendaal. Op vijf podia waren in totaal 150 talenten te zien. De optredens waren zeer uiteenlopend van dans, jazz, klassiek, pop en singer-songwriter tot theater en woordkunst. Elke discipline had zijn eigen podium. Op het hoofdpodium was een mix van klassiek, pop en jazz te horen. Er was een speciaal podium voor dans. Bijzondere gast van het festival was het 11-jarige jonge operatalent Ripley Looyé, hij heeft voorliefde een Puccini en Bach. Hij gaf twee indrukwekkende optredens.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Rheden gaat door met programma Jongeren Op Gezond Gewicht

GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden gaat de komende jaren verder met het programma Jongeren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.