Home / Nieuws / Jeugdkampioenen Rheko gehuldigd

Jeugdkampioenen Rheko gehuldigd

RHEDEN – Op zaterdag 15 juni heeft korfbalvereniging Rheko haar jeugdkampioenen in het zonnetje gezet. Deze kampioensteams werden uiteraard gesteund door spelers uit andere teams, als er een invaller nodig was. Het succes van de kampioenen is daarom ook een succes van de hele club en een goed bewijs van de sportieve inzet en saamhorigheid binnen de club.

Rheko A3 speelt al heel lang samen. De spelers maken goed gebruik van elkaars sterke punten en vangen elkaar op bij de zwakke punten. In het team hangt een positieve en gezellige sfeer, maar wordt er ook serieus getraind. Daarnaast zijn de ouders ook betrokken bij het team. Het team is dit jaar duidelijk sterker geworden, met als beloning het kampioenschap. Trainers Erik en Rianne zijn erg blij voor dit team.
Rheko C2 (foto) heeft ook al lange tijd een hecht team. De spelers kwamen in het zaalseizoen net te kort, maar slaagde er op het veld wel in om kampioentitel te bemachtigen. Vooral door fanatiek en technisch trainen werd er vooruitgang geboekt, bijvoorbeeld in het tempo maken en durven schieten op de korf. In de loop van de competitie ging het steeds beter en is het team er nu klaar voor om een klasse hoger te gaan spelen. De trainers Eloy, Ellen en Jaron zijn trots op de spelers.
Rheko F1 speelde een spannende competitie, maar heeft ook de eerste plaats bereikt. Elke week werd het team sterker, in de aanval en de verdediging. De kracht van dit team zit hem in de samenwerking als een team en hebben trotse trainers, Marjolein, Julia, Lisa, Sophie en Femke.

Foto: Rheko C2 bestaat uit: Eline, Thijs, Julie, Mees, Linda, Sam, Marit, Luuk, Mara, Ivo, Lieke.

Lees ook

Ik vind: Incluzio: zorg of zegen voor de zorg?

Elke paar jaar worden door veel gemeenten de diensten in het sociaal domein opnieuw aanbesteed. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.