Home / Brummen-Regiobode / IVN zomeravondwandeling op Empese en Tondense Heide

IVN zomeravondwandeling op Empese en Tondense Heide

EMPE – Op woensdag 24 juli wordt er een zomeravondwandeling door de Empese en Tondense heide gehouden. Het is een unieke mogelijkheid om het kwetsbare natuurgebied van Natuurmonumenten te bezoeken. De wandeling begint om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats van Natuurmonumenten in Empe en duurt ongeveer 2 uur. Meer informatie is telefonisch te verkrijgen bij Joop Gerritse of via de website. Het gebied kent natte natuur en zeldzame planten. Ook is er kans op het waarnemen van roodwild. Het is een waterrijk gebied met diverse vennen. Daarnaast is er een vlonderpad aangelegd om het gebied toegankelijk te maken. Verder gaat de wandeling door bos en langs weilanden waar de gidsen vertellen over dit bijzondere gebied en het ontstaan ervan. Deelname kost 2 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar en vrienden van IVN zijn gratis.

Tel. 0653674719
www.ivn-apeldoorn.nl

Lees ook

Paint it Black bij Kröller-Müller

HOENDERLOO – Van 19 september 2020 tot en met 28 februari 2021 presenteert het Kröller-Müller …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.