Home / Rheden-Regiobode / Inschrijven voor Madierodam

Inschrijven voor Madierodam

DIEREN – De laatste week van de zomervakantie, van maandag 12 augustus tot vrijdag 16 augustus wordt de huttenbouwweek Madierodam gehouden in Dieren. In deze week worden er hutten gebouwd, geknutseld, spelletjes gedaan, workshops gegeven, is er een sportdag en nog veel meer. Madierodam heeft dit jaar het thema Madierodam naar de Maan! Er zijn leuke activiteiten voor alle kinderen van groep 1 tot en met 8 uit Dieren.
Zaterdag 29 juni kunnen ouders hun kinderen inschrijven tijdens de Gelderse Jaarmarkt. Daarnaast is het mogelijk om maandagmorgen 12 augustus op het terrein in te schrijven. Hiervoor wordt 2,50 euro extra in rekening gebracht.
De mini’s, groep 1 en 2, zijn welkom van 08.30 tot 13.00 uur, hiervoor bedraagt het inschrijfgeld 15,00 euro. De maxi’s, vanaf groep 3, zijn welkom vanaf 8.30 tot 16.00 uur, en op de vrijdagmiddag tot 13.00 uur. De kosten voor deze week bedragen 20 euro. Het inschrijfgeld dient bij inschrijving te worden voldaan.
Bezitters van een Gelrepas krijgen 50 procent korting. Het inschrijfformulier dient geprint meegenomen te worden. Voor de kinderen uit groep 7 en 8 bestaat er weer de mogelijkheid om donderdagnacht in hun zelf gemaakte hut te komen slapen, indien het weer het toelaat. Zij gaan dan om 16.00 uur naar huis en komen na het avondeten tussen 18.30 en 19.00 uur terug.
Om de Madierodamweek in goede banen te laten verlopen worden ouders gevraagd om per ingeschreven kind minimaal een dag te helpen, dit kan in de weekenden rond Madierodam, of tijdens de week zelf. Op de vrijdagavond wordt de week afgesloten met een feestavond.

www.madierodam.net

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.