Home / Doesburg-Regiobode / Informatieavond over plan Hessendaal

Informatieavond over plan Hessendaal

HOOG-KEPPEL – Op donderdag 11 juli houdt de Dorpsraad een informatieavond in sportcafé De Heerlykheyd in Hoog -Keppel. Tijdens deze informatieavond wordt het plan Hessendaal gepresenteerd. Dit plan is door de Dorpsraad gemaakt als alternatief voor plannen van de gemeente Bronckhorst. De Dorpsraad heeft een andere visie op de nieuwe woonvisie van de gemeente en het plan om een zonnepark te maken van de oude voetbalvelden in Hoog-Keppel en komt daarom met het plan. Hessendaal. Het plan Hessendaal omvat zonnepanelen op daken van nieuwe woningen, een geluidswal, betere parkeervoorzieningen, een energieplein, betere accommodatie voor dorpsactiviteiten en een relocatie van het tenniscomplex van tennisclub De Drieslag. De informatieavond begint om 19.30 uur.

www.inkeppel.nl

Lees ook

Silhouet van wachtershuisje op de Hoge Linie

DOESBURG – Op de Hoge Linie in Doesburg moet komend jaar een nieuw kunstwerk verrijzen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.