Home / Brummen-Regiobode / In de buitenlucht genieten van Green Book

In de buitenlucht genieten van Green Book

BRUMMEN – Gezeten op zelfmeegebrachte stoeltjes, soms knus weggekropen onder een comfortabel warm dekentje en vaak met een lekkere versnapering erbij bezochten zo’n tachtig bezoekers donderdag 18 juli de Brummense Buitenbios. Op een groot scherm in park ‘t Goor werd de film Green Book vertoond. Dit is al weer het vijftiende opeenvolgende jaar dat de Brummense Buitenbios bioscoopvoorstellingen verzorgt in de buitenlucht. Elk jaar weer weet de organisatie een paar mooie films uit te zoeken om het publiek mee te verrassen. De groene omgeving van Park ‘t Goor is perfect voor een sfeervolle filmavond, mits de weergoden gunstig gestemd zijn natuurlijk. Zo is op donderdag 29 augustus nog de film Capharnaüm te zien.

Foto: Han Uenk

Lees ook

College gebruikt enquête bij besluit over afvalinzameling

GEM. BRUMMEN – Inwoners van de gemeente Brummen zijn tevreden over de inzameling van papier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.