Home / Rheden-Regiobode / Ik vind: Autokillers in Dieren

Ik vind: Autokillers in Dieren

Sinds enige tijd ligt er op de weg in de Domeinlaan te Dieren een aantal obstakels, zogenaamde verkeersremmers. Het is een 30 kilometerzone dus echt wel nodig dat het verkeer afgeremd wordt. Maar als je 30 km per uur rijdt, wordt er een aanslag op je auto gepleegd. Om het voor de automobilist nog leuker te maken ligt er ook een tweetal drempels op de Imboslaan, hoog genoeg om in één keer je schokbrekers te vernielen, voorin de laan twee en achterin twee stuks. Je moet dus voorin even remmen dan het gas erop en achterin remmen. Op tijd remmen en gas geven is een sport geworden. De vrachtwagens remmen plots als ze de varkensruggen zien, zodat je er net niet tegen aan rijdt. Je auto is binnen de kortste keren een wrak. Ze hebben niet het effect waar ze voor bedoeld zijn. Weggegooid geld? ik denk dat Handhaving meer effect zal hebben en voor de aangrenzende bewoners wat rustiger is. Mede namens mijn auto dank ik u voor de aandacht,

Wim Jongejan,
Dieren

Lees ook

Dieren West gaat voor woningisolatie en groene tuinen

DIEREN – Inwoners van de wijk Dieren West kunnen meedoen aan diverse acties om de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.