Home / Rheden-Regiobode / IJsselfeest gaat verder als Dierens Kade Festival

IJsselfeest gaat verder als Dierens Kade Festival

DIEREN – Het IJsselfeest in Dieren gaat verder onder een nieuwe naam: Dierens Kade Festival. Een nieuwe organisatie, met onder andere Roy Korten van café De Tapperij, heeft het evenement opgepakt., dat plaatsvindt op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus.

“De afgelopen jaren was het IJsselfeest het leukste jaarlijkse evenement van Dieren. Dat zal de komende jaren ook zo blijven, alleen dan met een andere naam”, aldus de enthousiaste organisatie, die aankondigt mooie plannen het hebben voor de toekomst. “We willen het evenement breder trekken en ook overdag activiteiten opzetten. Hiermee willen we een breder publiek trekken.” Wat de plannen precies zijn, dat maken ze later pas bekend.

Wel worden alvast de muzikale acts aangekondigd. Op vrijdag 16 augustus zal het DJ-team van 0313 Events het feest laten losbarsten. Op zaterdag 17 augustus komen de Zingende Barmannen met hun nieuwe XXL-show het dak eraf gaan blazen. Op beide avonden is iedereen van harte welkom vanaf 20.00 uur.
De organisatie laat weten dat het niet meer mogelijk is om munten in te leveren van vorige edities. Er worden dit jaar nieuwe munten in omloop gebracht, die de aankomende jaren gewoon te gebruiken zijn.

Lees ook

Op heterdaad betrapt

DIEREN – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat in de nacht van 5 op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.