Home / Doesburg-Regiobode / Hummelo in Franse sferen

Hummelo in Franse sferen

HUMMELO – Eens per jaar hult Hummelo zich in Franse sferen tijdens het evenement Vive la France. Zo ook afgelopen weekend. Dat begon afgelopen week donderdag met een table d’hôte, waarbij vooral de inwoners van het dorp gezellig aanschoven aan lange tafels voor een gezamenlijke maaltijd. Na afloop werd een Franse film vertoond. Zaterdag en met name zondag, toen de temperatuur iets aangenamer was, werd het dorp overspoeld met bezoekers van buitenaf, die af kwamen op weer een geweldige markt vol brocante en kunst. Straatartiesten in klederdracht en muzikanten die Franse muziek brachten, maakten het mediterrane gevoel compleet. Bezoekers en organisatie kunnen terugkijken op een fantastisch zonnige evenement.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Stadspartij-taxi naar priklocaties volgeboekt

DOESBURG – Stadspartij Doesburg heeft zich de laatste maanden tijdens de lockdown extra bekommerd om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.