Home / Brummen-Regiobode / Honing proeven bij imkers

Honing proeven bij imkers

BRUMMEN – Op zondag 14 juli is er een open dag bij de Brummense Imkersvereniging in Brummen. De bijenstal is tussen 10.00 en 16.00 uur te bezoeken. Tijdens de open dag laten imkers zien wat hun werk inhoudt en wordt er informatie gegeven over bijen. Er mag in een bijenkast gekeken worden en de bijentuin is open voor wandelingen en korte rondleidingen. In de tuin kunnen bezoekers zien welke planten nuttig zijn voor bijen en andere insecten en wat mensen zelf kunnen doen om de bijenstand te verbeteren. Tijdens de open dag staan er een kraam bij de bijenstal, waar verse honing te koop is. Koffie en thee is gratis en voor kinderen zijn er verschillende activiteiten.

www.bijenhouders.nl

Lees ook

Lezing in Kroller- Müller Museum

HOENDERLOO – Op zondag 27 september geeft kunsthistoricus Gees-Ineke Smit de lezing Beelden van binnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.