Home / Brummen-Regiobode / Hoenderpop was weer een topfeest

Hoenderpop was weer een topfeest

HOENDERLOO – Wat een topfeest was het vrijdag 5 juli in het Hoenderlose Muziekbos. Het was tijd voor hèt jaarlijkse muzikale evenement in het dorp: Hoenderpop.

Vanaf ongeveer 20.30 uur ging het muziekfeest, georganiseerd door de plaatselijke vereniging HAJO, lekker los met een DJ. De vrijwilligers hadden het feestterrein rond de Muziektent in het centrum overdag omgetoverd tot een waar feestterrein, waar later op de avond de Apeldoornse Nederlandse rockformatie Meneer van Zanten een geweldig concert zou gaan geven. Tot middernacht konden de vele bezoekers genieten en losgaan. De weersomstandigheden waren perfect en het eerste Hoenderlose dorpsfeest van de zomer van 2019 werd een groot succes.
Helemaal voor de winnaars van de Dorpsquiz Hoenderloo, die op 7 juni gehouden was. Alle 17 teams waren vertegenwoordigd om 21.00 uur, het moment dat HAJO voorzitter Rob Spelde de winnaar bekend maakte. Het was heel spannend aangezien tussen de nummer 1 en 2 slechts 1,5 punt verschil zat. De leden van het winnende team The Outsiders (zie foto) gingen dan ook helemaal los toen ze hoorden dat zij deze eerste dorpsquiz van het dorp gewonnen hadden. Iedereen bleef hierna genieten van een hapje en een drankje en de leden van HAJO hebben hard gewerkt om het de mensen naar hun zin te maken. En dat is met verve gelukt, ook dankzij de steun van plaatselijke sponsoren en de hulp van Sing Music uit Beekbergen. Zo kon het een topfeest worden.

Foto: Rob Spelde

Lees ook

Rheden gaat door met programma Jongeren Op Gezond Gewicht

GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden gaat de komende jaren verder met het programma Jongeren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.