Home / Nieuws / Hoe het er ook al weer uitzag

Hoe het er ook al weer uitzag

DIEREN – Het stationsgebied van Dieren was het onderwerp van de tentoonstelling van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal (OHK), die dit weekend werd gehouden in de Sjoel aan de Spoorstraat. De aanleg van de Traverse zette dat deel van het dorp flink op z’n kop. De belangstelling voor de oude foto’s, pakweg vanaf 1890 tot 2000, was dan ook groot. Inleidingen op de expositie en de dorpswandelingen zorgden voor een volle zaal en vele honderden mensen namen een kijkje bij de reeks oude foto’s. De volgende historische tentoonstelling vanwege het 65-jarig bestaan van de OHK, is op 16, 17 en 18 augustus in Velp.

Foto: Wencel Maresch

Lees ook

Lekker voetballen bij SC EDS

ELLECOM – Zondag 22 november werd er heerlijk gevoetbald bij SC EDS, de club in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.