Home / Brummen-Regiobode / High tea voor Zonnebloem Loenen

High tea voor Zonnebloem Loenen

LOENEN – Onlangs waren tien gasten van de Zonnebloem Loenen uitgenodigd in de mooie tuin aan de Hoofdweg bij Jozien en Gerrit, om daar samen te genieten van een heerlijke high tea. De gasten werden met de rolstoel opgehaald of werden met de auto gebracht. Er was een grote keuze aan zowel hartige als zoete hapjes, door de vrijwilligers zelf gemaakt. Dankzij het mooie weer was er nog de mogelijkheid een rondje door de tuin te gaan en ook de moestuin te bewonderen.

Lees ook

De Boerderij doet mee aan de Grote Clubactie

BEEKBERGEN – Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.