Home / Rheden-Regiobode / Hennepkwekerij opgerold in Spankeren

Hennepkwekerij opgerold in Spankeren

SPANKEREN – De politie van Rheden heeft woensdag 24 juli een hennepkwekerij ontdekt in de kruipruimte van een woning in Spankeren. De ruimte was ingericht als een professionele kwekerij. De uitgegraven kruipruimte bracht veel risico’s met zich mee voor de constructie van de woning, meldt de politie op Facebook. De kwekerij is ontruimd en de politie gaat verder onderzoek verrichten. De politie roept eenieder die het vermoeden heeft van een hennepkwekerij dit te melden via tel. 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

Lees ook

Meedenken over woningen in oude kleuterschool Dieren

DIEREN – De gemeente Rheden ziet mogelijkheden om woningen te realiseren in de voormalige Willem …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.