Home / Nieuws / Harpist Remy van Kesteren zomerconcert Middachten

Harpist Remy van Kesteren zomerconcert Middachten

DE STEEG – Op zondag 28 juli brengt harpist Remy van Kesteren zijn programma Shadows in de kasteeltuin van Middachten. Dit concert begint om 11.30 uur is de vierde en laatste in de serie zomerconcerten in de kasteeltuin van Middachten. In de voorverkoop, via de website, kosten kaarten 12,50 euro per stuk. Aan de deur kost een kaartje 15 euro. Het nieuwe album Shadows heeft Remy geproduceerd samen met de Engelse ex- DJ, singer-songwriter en producer Fink. “Fink is altijd een grote inspiratiebron geweest, omdat hij geen grenzen lijkt te kennen binnen de muziek. Hij is zo’n veelzijdige muzikant, producer en zijn groove en sound herken je uit duizenden. Het was waanzinnig om zo intens met hem te werken aan Shadows, waarbij we allebei tot het uiterste gingen om samen een nieuwe wereld te creëren”, vertelt Remy. “Voor Shadows heb ik veel tijd uitgetrokken, want ik wilde me opnieuw uitvinden als musicus. Om dat te kunnen doen, heb ik de harp bijna een jaar laten staan en ben ik aan de slag gegaan op andere instrumenten. Ik ging piano-, gitaarspelenen zingen. Ook heb ik me verdiept in de synthesizer en het zelf produceren van nieuwe track”, aldus de harpist. Met zijn nieuwe album wil Remy een eigen universum creëren. Op dezelfde manier waarop hij zich als kind kon verliezen in het tekenen van landkaarten en fantaseren over de volkeren die er zouden wonen, was hij op zoek naar een parallelle wereld waar hij de luisteraar in mee kon nemen.

www.cultuurbedrijfriqq.nl/evenementen

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.