Home / Brummen-Regiobode / Handbalvereniging Brummen zoekt jongens

Handbalvereniging Brummen zoekt jongens

BRUMMEN – Handbalvereniging Brummen is op zoek naar jongens in de leeftijdcategorie 11 tot en met 14 jaar. De vereniging heeft enkele jongens die graag willen blijven handballen, maar er zijn niet voldoende jongens om een team in de competitie te starten. In het nieuwe seizoen zullen op donderdagavond inloopavonden in sporthal de Bhoele in Eerbeek zijn om kennis te maken met deze sport. Ook handbal is een echte jongenssport, maar erg onbekend. Wanneer er voldoende jongens zijn, een team bestaat minimaal uit acht jongens, wordt deze groep ingeschreven in een poule van jongens. Trainingtijden op dinsdag zijn van 17.00 tot 18.00 uur voor leeftijd 6 tot en met 8 jaar op donderdag van 18.30 tot 19.30 uur voor spelers vanaf 9 jaar. Beide dagen zijn voor jongens en meisjes.

info@handbal-brummen.nl
Tel. 0575 563077
Tel. 06 23701444

Lees ook

Eerbeekse brengt gedichtenbundel uit

EERBEEK – 2020, waarin tijden van corona crisis, de wereld op de kop staat, contactberoepen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.