Home / Brummen-Regiobode / Hallsedijk schuift samen aan de Buurttafel

Hallsedijk schuift samen aan de Buurttafel

TONDEN – Live-muziek en lekker samen eten bij een kleurige Foodtruck: bewoners van de Hallsedijk in Tonden werden maandag 15 juli getrakteerd op een wel heel bijzonder etentje.Willy Hissink uit Tonden was de gelukkige winnares van een van de veertig ‘Buurttafels’ die Aviko uitlooft aan mensen die hun straat het beste weten aan te prijzen. Willy zette haar buren daarop met een gezellig etentje in het zonnetje. Vijftig buurtbewoners namen plaats aan de kleurrijk gedekte tafels voor een avond vol plezier en goede gesprekken; dit alles onder het genot van de lekkerste gerechten die ter plekke door de koks werden bereid. De Buurttafel is een initiatief van Aviko. Wie ook kans wil maken op zo’n bijzonder etentje kan op www.avikobuurttafel.nl laten weten waarom zijn of haar straat de leukste van Nederland is en zo kans maken op een van de 40 Buurttafels.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.