Home / Brummen-Regiobode / Hallse Muzemarkt en dorpsbarbecue

Hallse Muzemarkt en dorpsbarbecue

HALL – Muziekvereniging DES houdt op zaterdag 6 juli de Hallse Muzemarkt. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom in de gezellige, sfeervolle pastorietuin aan de Dorpsstraat in Hall.

Er zijn niet alleen rommelmarktspullen op de Muzemarkt, maar ook een grote sortering van diverse boeken, plantjes voor in de tuin en ouderwetse spulletjes uit grootmoeders tijd. Ook voor de jeugdige bezoekers is er van alles te beleven. Zij kunnen zich vermaken op het springkussen en in de tent worden er met het Rad van Avontuur speciale kinderrondjes gedraaid.
Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Er is koffie of thee met taart of cake en tussen de middag is er een overheerlijke Hallse pannenkoek of een lekkere hap bij de patatkraam.
In de tent draait Johan Welmers aan het Rad van Avontuur en dankzij de vele sponsoren kunnen er weer vele rondjes worden gedraaid. Wie meedoet, heeft bijna altijd een mooie prijs. Om 13.30 uur is de muzikale eindpresentatie van het muziekproject Suc6 met DES een samenwerking van de muziekvereniging met basisschool De Vossestaart in Hall. De presentatie staat onder leiding van muziekdocent Jasper Arts. De schoolkinderen zullen een leuk stukje muziek laten horen, dit slechts na een korte oefenperiode van slechts drie maanden.
Daarna vindt het volgende schouwspel al weer plaats in te tent, want om 14.30 uur neemt veilingmeester Henry Leeflang het stokje over. Op ongeëvenaarde wijze brengt hij de mooiste spullen aan de man.

Aansluitend aan de Muzemarkt vindt er een dorpsbarbecue plaats. De opbrengst hiervan is bestemd voor de jubileumcommissie van DES in verband met het 75-jarig jubileum volgend jaar. In het weekend van 30 en 31 mei 2020 zal dit feest met het hele dorp worden gevierd.
Er worden vleespakketjes verkocht voor 10 euro per persoon. Dit is inclusief salade en stokbrood. Drankjes zijn voor eigen rekening. Iedereen in Hall en omgeving is van harte welkom. Vooraf aanmelden kan via tel. 0575 – 560322.

Lees ook

Desmond Talla nieuwe trainer van Loenermark

LOENEN – Desmond Talla uit Apeldoorn is de nieuwe trainer van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.