Home / Doesburg-Regiobode / Groot feest op Rhederlaag met Dreamfields en Dreampop

Groot feest op Rhederlaag met Dreamfields en Dreampop

LATHUM – Het wordt weer dansen geblazen op Rhederlaag dit weekend. Zaterdag 6 juli van 12.00 uur tot middernacht is het dancefestival Dreamfields, zondag 7 juli van 13.00 tot 23.00 uur het familiefestival Dreampop.

Dreamfields Festival heeft weer een indrukwekkende line-up met artiesten als Boef, Kris Kross Amsterdam en Headhunterz. Zaterdag 6 en zondag 7 juli passeren heel diverse DJ’s de revue op de verschillende podia. Ook staan er kermisattracties, is er allerlei lekkers verkrijgbaar en kunnen bezoekers genieten van cocktails en een waterpijp. Dreamfields is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder, ID-bewijs verplicht.
Dreampop gaat er misschien iets rustiger aan toe, maar verwelkomt niet de minste artiesten. Guus Meeuwis, de Snollebollekes, Rowwen Hèze, Bizzey en Kraantje Pappie zijn maar enkele van de vele namen die op het podium verschijnen. Ook vandaag zijn er weer allerlei attracties en kraampjes met de lekkerste hapjes en drankjes.
Kaarten voor beide festivals zijn, los of samen, te koop via de sites.

In verband met een geoptimaliseerde terreinindeling en de groei van het festival is het Bahrsche Strand alsmede het naturistenstrand tijdens het festival, maar ook tijdens de op- en afbouwperiode niet toegankelijk.
De opbouw is gestart start op woensdag 26 juni. Vanaf donderdag 11 juli is het Bahrsche Strand weer in zijn geheel geopend. Strandbezoekers kunnen tijdens het evenement en gedurende de op- en afbouw uitwijken naar de andere stranden van Rhederlaag, bijvoorbeeld de Noordoever, bereikbaar via de Marsweg of de Giese Kop, te bereiken via de Uitmeentsestraat. Naturisten kunnen van 30 juni tot en met 10 juli uitwijken naar de naturistenstranden van Bussloo in Voorst, nabij Apeldoorn-Deventer of op Stroombroek te Braamt, bij Doetinchem. Hier is de Leisurelands parkeerpas ook geldig.

www.dreamfields.nl
www.dreampop.nl

Lees ook

Doe mee aan Bronckhorst Spreekt

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst peilt via het inwonerspanel Bronckhorst Spreekt de mening van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.