Home / Brummen-Regiobode / Golfwedstrijd Kasteel Engelenburg

Golfwedstrijd Kasteel Engelenburg

BRUMMEN – Op zondag 14 juli wordt op de golfbaan van Kasteel Engelenburg te Brummen voor het eerst een open golfwedstrijd gehouden. Dit evenement over 9 holes Stableford wordt georganiseerd door de Engelenburg Golf & Countryclub.

‘Open’ wil zeggen dat zowel leden als niet leden tot handicap 36 zich voor deze wedstrijd kunnen inschrijven. Het Kasteel heeft voor de prijswinnaars een aantal mooie prijzen ter beschikking gesteld. De eerste prijs is een overnachting met ontbijt voor twee personen in Kasteel Engelenburg en daarnaast zijn er diverse andere prijzen te winnen.
Inschrijfgeld is 35 euro voor niet-leden. Om 13.00 uur is de ontvangst met koffie, thee en krentenwegge. Om 14.00 uur wordt er met tegelijk gestart op verschillende holes. Om 16.30 uur is de prijsuitreiking en wordt er een bittergarnituur en een drankje naar keuze aangeboden. Om 18.00 uur is de afsluiting. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 5 juli via de site van de club www.engelenburggcc.nl/open. Er kunnen maximaal 48 deelnemers geplaatst worden.

Lees ook

Ledenvergadering Energie Coöperatie Loenen

LOENEN – Energie Coöperatie Loenen houdt woensdag 19 mei vanaf 19.30 uur haar ledenvergadering. Deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.