Home / Doesburg-Regiobode / Glaskunst in St. Joriskerk

Glaskunst in St. Joriskerk

DREMPT – De St. Joriskerk in Drempt is elke zaterdag in juli en augustus geopend voor bezoekers. Iedereen kan de ruim duizend jaar oude kerk met zijn beroemde wandtapijten en beeldjes van binnen bekijken. Ook is er elke week een andere activiteit of tentoonstelling. Zaterdag 13 juli is er werk te zien van Anke Wiermans, die glaskunst maakt. Ze houdt zich bezig met glas fusing, ook wel glas versmelten. Ze maakt sieraden, schalen en glasobjecten en verzorgt workshops in deze techniek. De St. Joriskerk is geopend tussen 11.00 en 17.00 uur en gratis te bezoeken. Een vrijwillige bijdrage wordt wel op prijs gesteld.

Lees ook

Kerstboominzameling in gemeente Brockhorst anders dan normaal

DREMPT – De kerstboominzameling in de gemeente Bronckhorst zag er dit jaar wat anders uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.