Gift voor Dushi Huis Spankeren

SPANKEREN – Onlangs is het nieuwe Dushi Huis in Spankeren verrast met een mooie gift van de protestantse kerk uit Dieren en Spankeren. De heren Pater en Schellevis kwamen namens de diaconie een cheque overhandigen van 2500 euro. Het Dushi Huis gaat de cheque gebruiken om een mooie kindvriendelijke tuin achter het huis aan te leggen.
Dushi Huis Spankeren is een thuis voor acht jonge kinderen die door omstandigheden niet meer bij hun ouders kunnen wonen. Er zijn op dit moment zeven Dushi Huizen in het land waar kinderen van 4 tot en met 21 jaar wonen. De oprichter van de Dushi Huizen is Alex de Bokx , hij is 15 jaar geleden in Ellecom gestart met het eerste Dushi Huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.