Home / Nieuws / Geslaagde derde editie Festival Goed Groen

Geslaagde derde editie Festival Goed Groen

VELP – De derde editie van het door Aeres Velp georganiseerde festival Goed Groen was een buitengewoon succes. Ruim tweeduizend bezoekers wisten hun weg te vinden naar het sfeervolle festival.

Het Festival Goed Groen wordt georganiseerd door Aeres (V)MBO Velp, dat het omschrijft als ‘een unieke beleving; midden in de natuur, hartje lente met een uitgebreid programma met livemuziek, duurzame lezingen, workshops en lekker eten en drinken.’ De livemuziek werd voor het tweede jaar op rij verzorgd door de Velpse band Rewinders en een nieuwkomer voor het festival: de entertainers Roos,Toos en Coos.
De stylisten van Aeres mbo-opleiding Styling & Design hebben het festival aangekleed met bewerkte meubels, tapijten en decoraties. Het bloemwerk van de bloemstudenten op de expositie Bloemsierkunst oogstte veel complimenten en de hoveniers in opleiding hebben hard gewerkt om al het groen rondom het festival zo bloeiend en strak mogelijk te verzorgen. Samen laten de studenten zien dat als krachten worden gebundeld er veel bereikt kan worden.
De opbrengst van het Festival Goed Groen is elk jaar bestemd voor een goed doel. Dit keer werd 790 euro opgehaald met onder andere een bloemenworkshop, boekettenverkoop en Coole Koppies kinderschmink. De opbrengst gaat naar stichting Alzheimer.

www.facebook.com/festivalgoedgroen

Lees ook

Opknapbeurt Ericaplein uitgesteld

DIEREN – De gemeente Rheden schuift renovatie van het Ericaplein in Dieren op de lange …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.