Home / Rheden-Regiobode / Geslaagd evenement Sluis in Beweging

Geslaagd evenement Sluis in Beweging

SPANKEREN – Zaterdag 29 juni vond de afsluiting plaats van de Beleef het Kanaal week. In Dieren was bij de sluis een gezellig evenement voor alle leeftijden met een quiz, springkussen, kanovaren, picknicken, je eigen bootje maken en elkaar natspuiten. Dit was gezien de tropische temperaturen geen straf voor de bezoekers. Studenten van de Saxion universiteit van de studierichting Hospitality hadden het evenement voorbereid en het sluisterrein gezellig aangekleed en alle voorbereidingen gedaan voor mooie zelf te maken bootjes en leuke kanotochtjes in het kanaal. Er waren picknickkleedjes en gezellige picknickmandjes met heerlijk broodjes, met lekkere salades, heerlijke kaas, frisdrank en vers fruit. De studenten hadden de Zuivelhoeve, Jumbo, Johma, Bakkerij van Deth en Bloem & Pracht en Readshop voor zich weten te winnen hen te helpen om dit tot een geslaagd evenement te maken.
Het evenement werd afgesloten met de komst van roeiers in roeiboten van de Apeldoornse roeivereniging De Grift. Zij waren in net iets meer dan twee uur van Apeldoorn naar Dieren geroeid.

Lees ook

GroundLevel sponsort vv Dieren

DIEREN – Wederom heeft sponsorcommisie van vv Dieren een nieuwe sponsor gevonden voor de club. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.