Home / Rheden-Regiobode / Gerda uit Ellecom fietst naar Rome

Gerda uit Ellecom fietst naar Rome

ELLECOM/ROME – Gerda Meijer uit Ellecom heeft onlangs samen met een vriendin na 40 dagen Rome per fiets bereikt. Op 27 mei vertrokken zij beiden uit Ellecom aan een lange tocht. Fietsend door midden Duitsland om via Beieren de Alpen over te steken en daarna met een boog naar onder andere Venetië en Assisi in Rome aan te komen. Dinsdag 4 juli bereikten zij het Sint Pietersplein in Rome. Het laatste stukje ging niet per fiets, maar verplicht wandelend naast de fiets. Inmiddels is ze weer thuis, waar ze door haar trotse buren welkom werd geheten.

Lees ook

Rozendaal zoekt hulp voor stembureau

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal zoekt mensen die tijdens de Tweede Kamerverkiezingen het stembureau willen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.