Home / Nieuws / Genieten in de wijngaard

Genieten in de wijngaard

DIEREN – Wijngaarderniers Youp en Riet Cretier ontvangen elke maand tijdens de LandgoedMarkt bezoekers in hun Domein Hof te Dieren. Niet alleen kunnen zij dan een kijkje nemen in de grootste ommuurde wijngaard van Nederland, ook staan er tijdens deze Markten kramen met allerlei mooie en leuke streekproducten, waaronder natuurlijk de wijnen van de Cretiers zelf. Natuurlijk kan iets lekkers daarbij niet ontbreken. Zo waren er afgelopen zondag 14 juli lekkere poffertjes verkrijgbaar en toverde Youp Cretier de lekkerste focaccia’s uit de houtoven. Het zonnetje liet zich af en toe zien en zo leek dit stukje Dieren eventjes op Zuid-Frankrijk. Zondag 11 augustus is er weer een LandgoedMarkt.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Vaccineren senioren bij GGD Noord- en Oost-Gelderland van start

REGIO – GGD Noord- en Oost-Gelderland is dinsdag 26 januari begonnen met het vaccineren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.