Home / Nieuws / Gelderse Jaarmarkt en markt Emmaüskerk weer geslaagd

Gelderse Jaarmarkt en markt Emmaüskerk weer geslaagd

DIEREN – Vooral de verkopers van ijsjes en koele drankjes deden zaterdag goede zaken tijdens de Gelderse Jaarmarkt in Dieren. Het was flink warm, maar dat weerhield de bezoekers er niet van om een rondje te maken over de altijd drukbezochte markt. Voetbalvereniging Dieren heeft weer een mooi evenement georganiseerd met een markt met een mooi, breed aanbod en veel muziek. Met name in de ochtend was het ouderwets gezellig.

In de even verderop gelegen Emmaüskerk werd deze dag de jaarlijkse rommelmarkt gehouden. Ook hier was ondanks de warmte behoorlijk wat publiek. De markt werd zoveel mogelijk binnen gehouden en zo werd volop geprofiteerd van de koelte van het gebouw. Het nodigde bezoekers dan ook uit wat langer te blijven om te snuffelen in de ruime sortering goederen. Met het Rad van Avontuur waren mooie prijzen te winnen. Na afloop kon Theo Dammers een mooie opbrengst van bijna 4000 euro bekendmaken.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.