Home / Alle-Regiobode / Gelderland Herdenkt app gratis te downloaden

Gelderland Herdenkt app gratis te downloaden

Vanaf nu is de gratis Gelderland Herdenkt app te downloaden in de AppStore en Google Play. De app is een mobiele gids op zak. Bezoekers kunnen snel en makkelijk alle actuele Tweede Wereldoorlog-gerelateerde evenementen raadplegen. Daarnaast zijn de routes die langs indrukwekkende plekken voeren in kaart gebracht, verhalen over de Tweede Wereldoorlog te bekijken en zijn alle horeca goed vindbaar. De app wordt straks ook in het Engels en Duits beschikbaar gesteld.
In augustus worden nog extra features aan de Gelderland Herdenkt app toegevoegd. De routes worden belevingsroutes met spannende audio-verhalen, video en beeld. Praktische informatie is dan zonder datagebruik te raadplegen. Ook is het mogelijk voor gebruikers om de locatie te delen. Zo kunnen bezoekers anderen laten zien welke activiteiten er op dat moment in de buurt plaatsvinden.
In 2019 en 2020 is de Tweede Wereldoorlog 75 jaar geleden. Met een programma boordevol tentoonstellingen, luchtlandingen, bevrijdingsfestivals, herdenkingen en andere evenementen staan we stil bij de oorlog en vieren we in Gelderland dat we samen 75 jaar in vrijheid leven. Lees meer over Gelderland Herdenkt op de website.

www.gelderlandherdenkt.nl

Lees ook

Retrospectief: Stroperij

Stropen mag dan nu een grote misdaad zijn, rond de vorige eeuwwisseling was dit wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.