Home / Doesburg-Regiobode / Geen NK maar Open bekercross op de Heksenplas

Geen NK maar Open bekercross op de Heksenplas

HUMMELO – Aanvankelijk stond afgelopen zondag 14 juli het NK motorcoss op het programma in Hummelo. De motorsportbond KNMV keurde de afzetting van de baan echter af, waardoor het feest niet doorging voor de Hummelose motor-sportvereniging TCD. De motorliefhebbers kozen ervoor om er toch een mooie motorcrossdag van te maken en hielden daarom een open bekercross. Er werd zowel op de motor als op quads gereden. Mirte van de Werken won de eerste prijs bij Quads Junior, Thijs Heun bij de Quads Youngsters. In de 125 cc klasse ging Bjorn Berendsen er met de eerste prijs vandoor. Nick Leerkes won bij de 250 cc en Lars Rietman won de beker in de 500 cc klasse.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Stadspartij-taxi naar priklocaties volgeboekt

DOESBURG – Stadspartij Doesburg heeft zich de laatste maanden tijdens de lockdown extra bekommerd om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.