Home / Brummen-Regiobode / Ga toch lekker lezen

Ga toch lekker lezen

GEM. BRUMMEN – Om het lezen extra leuk te maken organiseren de Bibliotheken Brummen, Eerbeek en Twello dit jaar de Vakantie Bingo: Ga toch lekker lezen! Basisschoolleerlingen kunnen een bingokaart ophalen bij de vestigingen van de Bibliotheken. Op de kaart staan vier rijen met ieder vier vakjes. De kinderen kiezen zelf uit welk vakje ze een boek willen lezen. Voor ieder gelezen boek krijgen ze in de bibliotheek een sticker. Voor een volle rij van vier boeken is er een prijsje. Allerlei soorten boeken doen mee aan de Vakantie Bingo, ook stripboeken, boeken over dieren en spannende boeken. Papieren boeken, e-books via de VakantieBieb of voorgelezen boeken via de LuisterBieb tellen allemaal mee. Kinderen tot en met groep 8 van de basisschool kunnen aan de Vakantie Bingo meedoen, van 1 juli tot en met 31 augustus.

Lees ook

Drie kerken vormen samen streekgemeente

KLARENBEEK – Na een lange tijd van voorbereiding, vormen de PKN-gemeenten uit Klarenbeek, Voorst en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.