Home / Rheden-Regiobode / Fysiotherapie opent praktijkruimte in Rhederhof

Fysiotherapie opent praktijkruimte in Rhederhof

RHEDEN – Vanaf juli opent Fysiotherapie Miriam Donders een extra praktijkruimte in Rheden. Momenteel is de praktijk gehuisvest in het Medisch Centrum Rheden. Vanaf juli opent Donders een extra praktijkruimte in het souterrain van Rhederhof, één van de woon-zorglocaties van Attent Zorg en Behandeling. Tussen de behandeldienst van Attent Zorg en Behandeling en Fysiotherapie Miriam Donders is een samenwerking overeengekomen vanuit een gezamenlijke visie op het gebied van positieve gezondheid. De eigen regie van cliënt en patiënt staat hierbij centraal. Dit maakt dat de therapeut vooral een coachende rol vervult. Goede informatievoorziening, advisering en controle zijn daarbij van groot belang en maakt dat cliënten en patiënten ook daadwerkelijk de gelegenheid krijgen om zelf de regie (weer) te pakken. Eind augustus vindt er een feestelijke opening plaats. Omwonenden en geïnteresseerden worden hier, te zijner tijd, voor uitgenodigd.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.