Home / Doesburg-Regiobode / Fusie Volleybalclubs DES en The Phantoms stapje dichterbij

Fusie Volleybalclubs DES en The Phantoms stapje dichterbij

DOESBURG/ANGERLO – Afgelopen april maakten volleybalverenigingen DES uit Angerlo en The Phantoms uit Doesburg bekend dat zij willen fuseren. Achter de schermen is er de afgelopen tijd hard gewerkt en de nieuwe volleybalclub is een stapje dichterbij. Er is een nieuwe naam gevonden voor de grotere vereniging en deze luidt ACE’19.

ACE’19 gaat als naam in het competitie seizoen 2019-2020 van start en het bestuur heeft de inschrijvingen inmiddels gedaan bij NEVOBO. Het streven is om beide verenigingen in een gezamenlijk te houden vergadering in december 2019 op te heffen en daarna op dezelfde avond de nieuwe vereniging te starten met de gezamenlijke leden.
De nieuwe vereniging telt na de fusie ongeveer 160 leden. Deze leden spelen niet allemaal volleybal. Vanuit DES is er ook een aantal leden dat alleen de gymsport beoefent. Deze zijn ook opgenomen in het ledenbestand. Na de zomervakantie gaan alle teams/groepen in de week van maandag 19 augustus veelal in nieuwe samenstellingen aan de slag. Nieuwe leden zijn ook van harte welkom. Zij kunnen contact opnemen via secretaris@ace19.nl.

Lees ook

Doe mee aan Bronckhorst Spreekt

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst peilt via het inwonerspanel Bronckhorst Spreekt de mening van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.